• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Amulite XPS Foam Board Line Produksi

  • Amulite CO2 XPS Foam Board Production Line

    Lini Produksi Papan Busa Amulite CO2 XPS

    I. Pengenalan Teknis
    Kaping pisanan, gabungke materi XPS simetris 1y karo bahan asisten liyane kayata agen nuklir lan kumpulan warna; Kapindho sijine menyang hopper saka Grade Iextruder dening feeder vakum otomatis1y; Katelu leleh lan plasticizing resin dening khusus 1y dirancang sekrup simetris, ing wektu sing padha nyuntikaké agen umpluk kanthi tekanan dhuwur lan nyawiji iku karo resin ilang; Kaping papat, sijine menyang sistem Grade IIextrusion kanggo ketemu, nyampur, nambah meksa lan kelangan maneh lan extruding umpluk boardby jamur khusus kanggo Papan, banjur cooling lan mbentuk Papan dening cooling lan formingdexiss..kifthly.nglebokake papan menyang sistem tarik-mati Kelas I lan ngangkut menyang sistem tarik-mati Kelas Il kanthi peran transportasi;Sixthly, nglereni sampah pinggiran bysaw saka loro-lorone lan pagawean melintang nglereni miturut set 1ength;langkah 1st, numpuk lan panyimpenan.