• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Jalur Produksi Blok AAC Otomatis

  • Amulite Automatic AAC Block Production Line

    Lini Produksi Blok AAC Otomatis Amulite

    Apa AAC Block?Konsep Blok AAC: Blok AAC Adhedhasar Bahan Siliceous (Pasir, Abu Fly, Bahan sing Ngandhut Silika Dsb), Lan Bahan Kapur (Kapur, Semen) Minangka Bahan Baku Utama, Dicampur Kanthi Agen Penyerap Udara (Wudak Aluminium) ,Sawise Proses Batching Bahan Baku,Slurry Mixing,Pouring,Pra-Curing,Motong,Autoclave,Proses Curing Lan Paket Kanggo Ngasilake Out AAC Blocks Rampung Produk;Disebut Beton Aerasi Amarga Isine Seragam lan Cilik.. .