• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Papan Kalsium Silikat / Lini Produksi Papan Semen Serat

Calcium Silicate Board /Fiber Cement Board Production Line

Katrangan singkat:

Kanthi Produk Papan Semen Serat Digunakake Ing Industri Bangunan lan Dekorasi,


Detail Produk

Tag produk

Kanthi Produk Papan Semen Serat Digunakake Ing Industri Bangunan lan Dekorasi, Teknologi Lini Produksi Papan Semen Serat Lan Tingkat Otomatis Tansah Nganyarke Saben Wektu. Kanthi Usaha Terus-terusan Tim Insinyur Amulite Kita Tansah Inovasi Teknologi Lan Nggawe Mesin Papan Semen Serat Kita Dadi ln Tingkat sing luwih dhuwur ing Pasar Produk Papan Semen Donya ;Saiki Kita Nduwe Pabrikan Biasa lan Pasokan Papan Semen Serat / Papan Produksi Papan Kalsium Silikat Kanthi Kapasitas 3Million Sq.m Saben Taun.4Million Sq.m Saben Taun.6Million Sq.m Per Year,8Million Sq.m Per Year,10Million Sq.m Per Year Reguler;Standar Ukuran Papan 2440X1220X(4-25)MM Lan 3000X1220X(4-25)MM,uga Kita Bisa Ngatur Manufaktur Equipment Miturut Pelanggan ' Requirement, Sembarang Spesifikasi Kustomisasi Bisa Diwujudake;

Calcium Silicate Board /Fiber Cement Board Production Line Calcium Silicate Board /Fiber Cement Board Production Line

Jinis lan Fitur
Papan Serat Kalsium Silikat Bertulang / Papan Semen Serat Uga Disebut Papan CSB / FCB. Minangka Bahan Bangunan Jinis Anyar lan Perlindhungan Lingkungan, Sing Nduweni Kaluwihan Bobot entheng. Kekuwatan Dhuwur, Tahan Api, Kinerja Insulasi Panas Apik. Panggunaan Wide Lan Umur Panjang Dll. Saiki Produk Papan Kalsium Silikat / Papan Semen Serat Digunakake Ing Langit-langit Bangunan lan Pemisahan. Insulasi Eksterior Bangunan Tinggi, Panel Fireproof Bangunan Umum, Kothak Langit-langit, Panel Pemisahan Saluran Udara.

Teknologi Produksi
Papan Kalsium Silikat / Papan Semen Serat Njupuk Serat Anorganik Utawa Serat Selulosa Minangka Bahan Dikuatake Serat. Njupuk Bahan Kalsium Lan Silikat Minangka Bahan Semen Utama. Kanthi Proses Produksi Slurry Mixing, Papan Forming. Ngasilake Metu, Kanggo Sawetara Kebutuhan Papan Standar sing Luwih Inggil. Bisa Nambah Papan Pencet, Pengeringan Papan, Papan Sanding lan Proses Pemangkasan Edge, Lan Nggawe Lukisan ing Pasuryan Kanggo Ngapikake Standar Papan lan Panggunaan, Banjur Bisa Nambah Luwih Luwih Babagan Nilai Tambah Papan Lan Nggedhekake Pasar Penjualan Papan ;Kanggo Proses Pembentukan Papan Papan Kalsium Silikat/Papan Semen Serat Lini Produksi Biasane Njupuk Tipe Pembentuk Slurry Aliran, Tipe Pembentukan Hatchek lan Tipe Ekstrusi.

Calcium Silicate Board17

Bahan Baku Utama
Serat Diperkuat (Bubur Kertas Kraft, Wollastonite, Serat Kaca. Mika dll), Bahan Silikat (Pasir Kuarsa, Abu Lalat, Diatomit dll}, Bahan Kalsium (Bubuk Jeruk Nipis, Semen), Aditif dll

Produk Standard.

Calcium Silicate Board18

Papan Kalsium Silikat Standar Industri JCIT564-2008Papan Semen Serat Standar Industri JCIT 412.1-2006

Pengenalan Proses Produksi

1. Tangki Banyu Lan Proses Tangki Semen

Ana Siji Tangki Banyu Resik Lan Siji Tangki Banyu Muddy ;Loro-lorone Tangki Banyu Dilas Kanthi Baja Karbon, Tangki Banyu Muddy Digunakake Kanggo Nglumpukake Banyu Daur Ulang Saka Proses Produksi Lembaran, Banyu Muddy Diambil Kanggo Campur menyang Proses Slurry, Kanggo Resik Tangki Banyu Digunakake Kanggo Njupuk Banyu Resik Kanggo Ngresiki Felt Lan Kandhang Jaring Biasane.

Calcium Silicate Board19

2. Proses Pulp Kertas

Proses Pulp Kertas Kalebu Mesin Penghancur Kertas, Penyuling, Lan Tangki Panyimpenan Pulp Kertas
Penghancur Kertas Digunakna Kanggo Ngrusak Kertas Kraft
Refiner Digunakake kanggo nggiling Pulp Kertas Dadi Slurry lan Pump menyang Tangki Panyimpen Pulp Kertas.
Tangki Panyimpenan Pulp Kertas Digunakake Kanggo Nyimpen Pulp Kertas.

Calcium Silicate Board01

3. Proses Dehidrasi Banyu Vakum Slurry-On

Bisa Pilih Aliran-On Slurry Forming Sheets System utawa Hatschek Types Forming Sheets System To Form Sheet, Kita Bisa Ngatur miturut Kebutuhan Pelanggan.
Aliran slurry sing dicampur kanthi apik menyang kothak slurry mili, banjur saka kothak slurry dikirim menyang mlaku felt kanggo mbentuk lapisan slurry, karo dehidrasi vakum lan rol dada Pencet kanggo mbentuk lapisan sheet, sawise lapisan Rolling Round mbentuk sheets Drum Roller, banjur kanthi otomatis Cutting kanggo Wangun Lembaran Basah Datar.
Pemisah Air-Banyu: Digunakake kanggo misahake Campuran Banyu Uap sing Diekstrak Saka Kothak Vakum, mili menyang Sumur Pengumpul, lan Udhara Dipompa Bali menyang Pompa Vakum.

Calcium Silicate Board04

4.Proses Pembentukan Lembaran Slurry Aliran

Sawise Mbentuk Lembar Pembentukan Roller, Banjur Kanthi Positioning Laser Otomatis lan Nglereni, Kabeh PC Lembaran Basah Mbukak Proses Ngirim.

Calcium Silicate Board05

5. High Pressure Water Cutting System

Sistem Pemotongan Banyu Tekanan Dhuwur Iki minangka Peralatan Paten Kita Sendiri, Kanthi Pompa Banyu Tekanan Tinggi sing Diimpor Kanggo Nggawe Banyu Tekanan Dhuwur Kanggo Nggawe Nglereni Lembaran Basah Ing Conveyor.

Calcium Silicate Board02

Calcium Silicate Board03

6. Proses Pembentukan Wet Sheet Lan Wet Sheet

Proses iki digunakake kanggo ngirim Lembar Cut uga Basah saka mbentuk Roller ngirim lembaran teles kanggo posisi lan nggawe otomatis pinggiran Cutting.

Calcium Silicate Board06

7. Stacker otomatis

Loro Lembar Bisa Ditumpuk Ing Siji Wektu.Suction Cup Nyedhot Lembaran Basah Saka Nampa Mesin Conveyor Lan Cithakan Ing Troli Ing Posisi Kerja Liyane, Banjur Numpuk Ing Troli Ing Posisi Tengah (Kanthi Nyedhot Vakum saka Kipas Tekanan Tinggi).Gerakan Akurat Cangkir Nyedhot Diwujudake Kanthi Gear Ing Lengan Swing Didorong dening Rod Push Hidrolik.
Kontrol PLC, Operasi Otomatis.
Fungsi: Penumpuk Otomatis Digunakake Kanggo Ngurutake lan Numpuk Produk Kualitas lan Inferior Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat.
Produk kasebut ditumpuk kanthi teratur lan otomatis banget, sing bakal ningkatake efisiensi produksi kanthi efektif.

Calcium Silicate Board07

8. Mesin Pencet

Mesin Press Digunakake Kanggo Nambah Kapadhetan lan Kekuwatan Produk,
Tekanan Standar: 7000ton, Ukuran Meja Pencet: 1350 * 2700/3200mm, Jarak: 1200mm, Stroke Kerja: 400mm, Kecepatan Tekanan: 0,05 ~ 0,25mm/s ;
Kacepetan bali: 15 mm / S
Mobil Pengangkutan In lan Metu: Siji Unit.
Daya: 27,5 kw

Press Machine (3)

9. Sistem Traksi Troli

Beban sing diidini: 20T
Tabel Rail Jarak Inner: 750mm
Mekanisme mlaku:
Model Reducer: fa67-60-y-1.5, Aku = 50
Kacepetan Motor sing cocog: 1380r / min, Daya: 1.5kw
Lelungan Kacepetan Troli: 9m / min

Calcium Silicate Board06

10. Mesin Cithakan Demoulding Vakum

Obahe Mobil Lan Munggah Mudhun Suction Cup Dikendalikake Motor Servo.
Mesin Cithakan Demoulding Pisah Cithakan Lan Lembar Ing Troli, Cithakan Dilebokake ing Mesin Sikat Minyak Kanggo Nyikat Minyak, Lan Lembaran Ditumpuk Ing Troli Sisih Liyane.Tambah Spacer Interleave Autoclave Kanggo Saben Lembar 150 mm.
Gerakan Akurat Piala Nyedhot Diwujudake Kanthi Gear Ing Lengan Swing Didorong dening Rod Push Pneumatik.
Kontrol PLC, Operasi Otomatis.

Calcium Silicate Board11

11. Proses Autoclave

Amarga Karakteristik Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Bubuk Kapur lan Pasir Kuarsa Digunakake Minangka Bahan Baku Utama Ing Proses Produksi, Sing Perlu Reaksi Kimia Ing Suhu Dhuwur Lan Lingkungan Tekanan Luwih, Bisa Nggawe Kabeh Bahan Baku Campur Cukup, Lan Nggawe Lembaran Luwih Kekerasan lan Kekuwatan.

Calcium Silicate Board12

12. Boiler

Ing Proses Produksi Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Autoclave Lan Pengering Digunakake Kanggo Pangolahan, Lan
Energi Panas Autoclave lan Pengering Disedhiyakake Kanthi Boiler!

Calcium Silicate Board13

13. Pengering

Digunakake Kanggo Pangeringan Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Sawise Autoclave Curing, Isi Kelembapan Papan Semen Serat Kira-kira 25%.Sadurunge Sanding, Edging lan Chamfering, Kelembapan
Isi kudu dikurangi dadi kurang saka 15% dening pengering.Pengering Nduweni Kaluwihan Efisiensi Produksi sing Dhuwur, Penampilan Apik, Pangopènan Trep lan Gampang Operasi.
Calcium Silicate Board14

14. Edging Trimming System

Mesin Edge Trimming Utamane kasusun saka Sheets Feeding Roller Table, Longitudinal Edge Trimming Machine, Steering Table, Transverse Edge Trimming Machine, Sheets Discharging Roller Table, Electric Cabinet, Air Cabinet, etc;
Mesin Trimming Edging Digunakake Kanggo Nggawe Edging Lan Trimming Papan Semen Serat, Banjur Numpuk Dadi Produk Rampung.

Calcium Silicate Board15


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan