• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Mesin Daur Ulang Kawat Tembaga

  • Copper Wire Recycling Machine

    Mesin Daur Ulang Kawat Tembaga

    Katrangan Produk Mesin beras tembaga cocok kanggo kabeh jinis kabel sampah sing ora cocok kanggo diproses dening macem-macem mesin stripping kayata macem-macem jalur sirkuit mobil, jalur motor, garis mobil baterei, TV, mesin cuci, kulkas, AC lan liya-liyane. garis Perkakas kluwarga, garis komunikasi, garis komputer, etc.Struktur sakabèhé saka peralatan bisa diprodhuksi dening pelanggan nalika disambungake menyang listrik.Otomatis lengkap...