• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Panel Eksterior Komposit Logam Embossed

  • Embossed Metal Composite Exterior Panels Production Line

    Lini Produksi Panel Eksterior Komposit Logam Embossed

    Lini Produksi Panel Eksterior Komposit Logam Embossed yaiku produksi bahan bangunan entheng sing ramah lingkungan sing saiki populer ing saindenging jagad.lan panel tembok hiasan adhedhasar busa poliuretan.Bisa ngasilake panel tembok dekoratif insulasi termal tahan geni kanthi piring baja ing permukaan.polyurethane ing tengah.lan aluminium foil utawa piring baja ing ngisor.