• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Panel Dinding Semen Sandwich EPS

EPS Sandwich Cement Wall Panels Production Line

Katrangan singkat:

Mesin Panel Tembok Sandwich EPS Cement sing entheng Diprodhuksi Miturut Tren Pangembangan Saiki Pasar Bahan Bangunan Anyar, Perusahaan Kita Ngembangake Gaya Inovasi Anyar Lini Produksi Highly Otomatis, Sing Bisa Nggawe Daur Ulang Banyu Limbah Lan Bahan Pembuangan Digunakake liwat Gaya Njlimet;Tanduran Iki Bisa Dibuwang Kanthi Otomatis, Sing Bisa Ngirit Akeh Biaya Tenaga Kerja.


Detail Produk

Tag produk

Panel Sandwich Semen EPS Anyar minangka Salah sawijining Produk Tembok Anyar, sing Nduwe Fitur Ngirit Energi, Perlindhungan Lingkungan, Insulasi Termal, Insulasi Swara, Bobot entheng, Sing Nggawe Produk Kaya Iki Luwih Populer Ing saindenging jagad

EPS Sandwich Cement Wall Panels Production Line EPS Sandwich Cement Wall Panels Production Line

Pengenalan Proses Produksi

1. Boiler

Boiler Bisa Gas Generated, Oil Generated, Listrik Generated, Kang Nyedhiyani Uap kanggo Pabrik.

EPS Sandwich Cement Wall Panels Production Line

2. Platform Pengaduk

2.Mixer Platform

3. EPS Forming Equipment System

Kalebu:Mesin Pembentuk EPS, Conveyor Screw, Bed Fluidized, Tangki Bahan Kapindho lan Aksesoris, Kepala Mixer lan Aksesoris;

3. EPS Forming Equipment System

4.Mobil Mold Panel Dinding Vertikal

Mobil Cetakan Panel Vertikal Bisa Ngasilake 10 Pcs Sepisan.Dadi Kapasitas Produksi Luwih Inggil.

4.Vertical Wall Panel Mould Car

4.Vertical Wall Panel Mould Car

5. Kanthi otomatis Demould Car

Iku Kanthi Otomatis Demolding Panel Tembok.Bisa Nggawe 5 Lembar Sapisan Lan Mbutuhake udakara 20 Menit Kanggo Siji Mobil Cetakan, Sing Ningkatake Kapasitas Lan Ngirit Biaya Tenaga Kerja.

5. Fully Automatically Demould Car

6. Sistem Transfer Mobil Otomatis

Kalebu:Sistem Traksi, Sing Nggawe Mobil Mould Kanggo Obah Bebas Antarane Ngarep Lan Mburi;Sistem Ferry Cars, Kang Nggawe Mold Cars Bisa Transfer Antarane Rel Beda;

6.Automatic Transfer Cars System

6.Automatic Transfer Cars System

7. Kabinet Kontrol P LC

Kanggo Sistem Kontrol, Kita Gunakake Sistem PLC SIMENS Kanthi Kualitas sing luwih dhuwur.

For The Control System, We Use PLC SIMENS System With Higher Quality.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan