• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Sistem Mesin Pemotongan Otomatis

  • 1300 II Type Automatic Four Side Edge Cutting Machine

    1300 II Tipe Otomatis Four Side Mesin Cutting

    Mesin iki dirancang dening perusahaan khusus kanggo papan gypsum, papan serat kayu, papan MGO, perawatan nglereni pinggir Papan Kalsium Silikat; Kanggo ukuran pemotongan pinggir, dawane bisa diatur saka 1830MM nganti 2440MM, jembaré bisa diatur saka 900MM nganti 1220MM, dawa lan jembaré bisa diatur dening setelan.