• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Papan Gypsum

Gypsum Board Production Line

Katrangan singkat:

Paper ngadhepi baris produksi Papan gypsum karo kapasitas taunan 2 yuta Sq.m punika kertas minimal ngadhepi gypsum Papan produksi line sing diprodhuksi ing China.Nanging cilik minangka manuk pipit, iku nduweni kabeh organ internal.Iki kalebu ing kabeh peralatan sing kudu duwe garis produksi papan gipsum lan duwe teknik lengkap.


Detail Produk

Tag produk

Paper ngadhepi baris produksi Papan gypsum karo kapasitas taunan 2 yuta Sq.m punika kertas minimal ngadhepi gypsum Papan produksi line sing diprodhuksi ing China.Nanging cilik minangka manuk pipit, iku nduweni kabeh organ internal.Iki kalebu ing kabeh peralatan sing kudu duwe garis produksi papan gipsum lan duwe teknik lengkap.Wis kaluwihan saka investasi kurang, siklus cendhak Pabrik, langsung entuk manfaat lan turnover dana cepet.Tanah sing dijaluk ora amba, mula luwih gampang dikelola lan apik kanggo lingkungan.
Papan gypsum minangka bahan Pro-lingkungan sing dikenal kanthi kemampuan sing stabil.Bahan baku utama yaiku bubuk gypsum alami lan kertas sing digawe saka pulp, sawise nambah serat kaca menyang slurry kualitas apik saka kothong warata bakal digawe.Banjur kothong sing rata bakal dikeringake ing pengering lan papan sing berkualitas tinggi bakal metu.Bisa digunakake ing kabeh jinis bangunan kaya: kantor, sekolah, mall, omah urip, stasiun, bandara, papan riset ilmiah, restoran, rumah sakit, bioskop, gimnasium lan KTV lan liya-liyane.
Paper ngadhepi baris produksi Papan gipsum karo kapasitas taunan 2 yuta M2 bisa produk kabeh specifications saka Papan nganti kekandelan saka 18mm.Papan kasebut entheng kanthi kekuatan dhuwur.
Paper ngadhepi baris produksi Papan gypsum karo kapasitas taunan saka 2million M2 iku pilihan sing paling apik kanggo customer sing pengin nandur modal kurang dhuwit lan entuk entuk manfaat cepet.

Kaluwihan Papan Gypsum
1. anti geni
Papan Gypsum Ngadhepi Kertas minangka Bahan sing ora bisa dibakar.Ora Bakal Kobong;Ora Ana Ngasilake Asap Beracun Sawise Ana Geni.

2. Kelembapan-bukti
Papan Gypsum tahan Kelembapan Nduwe Kapabilitas Stabil Lan Bisa Digunakake Ing Kamar Mandi.

3. Kekuwatan Dhuwur
Serat Kaca Ditambahake Ing Bahan Baku Papan Gipsum Ngadhepi Kertas Supaya Luwih Padhet Lan Dipercaya Lan Ora Gampang Pecah.Iku Bahan Apik Kanggo Konstruksi Tahan Gempa Lan Nyuda Biaya Groundwork Lan Badan Utama Bangunan.

4. Ukuran Stabil
Kita Ngadopsi Formula Lanjut Kanggo Ngasilake Papan.Kemampuan Nyerep Kelembapan Lan Penguapan Bakal Ing Kisaran Optimal.

5. Bakal Nggawe Kahanan Urip Sing Nyaman
Papan Gypsum Ngadhepi Kertas Yaiku Jinis Bahan Konstruksi Kanthi Permeabilitas Udara Dhuwur Lan Bisa Nyetel Kelembapan Ing Udhara.Iku Insulative Lan Bahan Apik Kanggo Tembok.

6. Gampang diinstal
Papan Gypsum Ngadhepi Kertas Bisa Dipaku, Ditata, Digergaji lan Diplester.Kekandelan Tembok Minimal Bisa 74mm Lan Bisa Ngirit Ruang.Keel Bakal Digunakake Ing Instalasi Papan Lan Nggawe Gampang Banget.

7. Nganggo apik
Papan Gypsum Nduwe Kapabilitas Stabil, Asam Lan Alkali-tahan Lan Ora Rusak.Ora Bisa Dirusak Kanthi Kelembapan, Kewan utawa Semut.Bisa Digunakake Ing Wektu Banget.

8. Pro-lingkungan
Ora ana bahan sing mbebayani utawa radiasi ing Papan Gypsum Ngadhepi Kertas.Bisa Digunakake Ing Kabeh Jinis Bangunan.

Whole Feeding Processing System

Loading Papers

Gypsum Board Production Line13

Feeding Gypsum Powder Slurry Lan Cover Paper Forming Board System

Gypsum Board Production Line16 Gypsum Board Production Line17

Papan Gypsum Solidify Conveyor, Sistem Pemotongan lan Pengeringan Otomatis)

Gypsum Board Production Line18

Papan Gypsum Solidify Conveyor

Gypsum Board Production Line19

Papan Gypsum Sawise Cutting Conveyor

Gypsum Board Production Line02

Sistem Pengeringan Papan Gypsum

Gypsum Board Production Line03

Gypsum Board Production Line04

Sistem First Cross Convey

Gypsum Board Production Line05

Papan Gypsum Metu Kamar Pangeringan

Gypsum Board Production Line06

Papan Gypsum Line Produksi Second Cross Convey System, Automatic Edge Cutting and Debu Collect

Gypsum Board Production Line07

Sistem Listrik - PLC

Gypsum Board Production Line01 Gypsum Board Production Line02


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan