• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Panel Dinding Inti Hollow

Hollow Core Wall Panels Production Line

Katrangan singkat:

China Amulite Group, AM-WZMZD-3000 * 600 Gaya Kothong Inti Wall Panels Line Produksi Kalebu: Kanthi otomatis Concrete nyawiji Plant, Pouring System, Panel Wall otomatis mbentuk Machine, Ferry Rails System otomatis, Raw Material Storage System.


Detail Produk

Tag produk

Tanduran Panel Tembok Inti Berongga Iki Pabrik Otomatis Kanthi Otomatis, Kanthi Tingkat Otomatis sing Luwih Tinggi, Sistem Pengukuran Tepat, Sistem Campuran sing Apik Bisa Nggawe Campuran Luwih Seragam, Komposisi Nyenyet, Kinerja Apik, Mlaku Stabil, Operasi Gampang, Efisiensi Kerja sing luwih dhuwur;Mbentuk Panel Mould Nduweni Akurasi sing luwih dhuwur, Good Rigour, Gampang Instalasi, Kanggo Panel Tembok Diprodhuksi duwe kinerja kualitas sing luwih stabil, Ora Deformasi, Ora Retak;Kanggo Sistem Sirkulasi Mesin Pembentuk, Nyedhiyakake Pengalaman Mlaku Luwih Aman lan Bisa Dipercaya, Operasi Gampang, Lan Ngirit Spasi;

Hollow Core Wall Panels Production Line01

Hollow Core Wall Panels Production Line02

Hollow Core Wall Panels Production Line03

Hollow Core Wall Panels Production Line05

ProduksiPambuka proses

1. Boiler

Boiler Bisa Gas Generated, Oil Generated, Listrik Generated, Kang Nyedhiyani Uap kanggo Pabrik.
Hollow Core Wall Panels Production Line06

2. Platform Pengaduk

kalebu:
Mixer Utama
Sistem Input Bahan Otomatis
Sistem Pengukuran Otomatis
Platform Operasi
Sistem Kontrol Otomatis

Hollow Core Wall Panels Production Line04

3. Pipa inti

Hollow Core Wall Panels Production Line07

4. Pipa Otomatis Off Equipment

Hollow Core Wall Panels Production Line08

5. Wall Panel Mould Mobil

Material: High Grade Steel, Mould Cars Digawe Saka High Quality Steel, Bisa Digunakake Kanggo dangu, Ora Deform;Kanggo Mold, Njupuk Bahan Alloy Aluminium, Pasuryan Kanthi Lapisan Wêdakakêna, Bisa Nggawe Panel Tembok Penampilan Apik, Kesempurnaan Apik;Bisa Nggawe Piranti Mlaku Otomatis, Ayo Mesin Sirkulasi Otomatis.

Hollow Core Wall Panels Production Line09

6.Wall Panel Otomatis Out Papan Machine

Kanthi Matching Auto Mold Cars, Siji Wektu Bisa Nggawe 10PCS Panel, Kanthi Cepet Cepet, Tenaga Kerja, Kanggo Mesin Nduweni Fungsi Turnover Otomatis, Sawise Panel Tembok Stabil, Bisa Nggawe 90 Degree Turnover, Gampang Copot Aluminium Alloy Mould;

Hollow Core Wall Panels Production Line10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan