• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Peralatan Daur Ulang Baterei Lithium

  • Lithium Battery Recycling Equipment

    Peralatan Daur Ulang Baterei Lithium

    Katrangan Produk Peralatan daur ulang lan pangolahan baterei lithium sampah misahake baterei lithium sampah dadi bahan mentah sing dibutuhake kanthi misahake lan regenerasi baterei lithium sampah.Fasilitas iki digunakake kanggo perawatan pamisahan, lan ana fasilitas mbusak bledug pulsa kanggo ngumpulake bledug kui sak proses misahake lan proses sakteruse.Kanggo mbentuk sistem siklus sirkuit tertutup sing ijo lan berkualitas tinggi kanggo kabeh siklus urip baterei, sampah ...