• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Proses Produksi Papan Semen Serat Pambuka

Pengenalan Proses Produksi

1. Tangki Banyu Lan Proses Tangki Semen

Calcium Silicate Board19

Ana Siji Tangki Banyu Resik Lan Siji Tangki Banyu Muddy ;Loro-lorone Tangki Banyu Dilas Kanthi Baja Karbon, Tangki Banyu Muddy Digunakake Kanggo Nglumpukake Banyu Daur Ulang Saka Proses Produksi Lembaran, Banyu Muddy Diambil Kanggo Campur menyang Proses Slurry, Kanggo Resik Tangki Banyu Digunakake Kanggo Njupuk Banyu Resik Kanggo Ngresiki Felt Lan Kandhang Jaring Biasane.

2. Proses Pulp Kertas

Calcium Silicate Board01

Proses Pulp Kertas Kalebu Mesin Penghancur Kertas, Penyuling, Lan Tangki Panyimpenan Pulp Kertas

Penghancur Kertas Digunakna Kanggo Ngrusak Kertas Kraft

Refiner Digunakake kanggo nggiling Pulp Kertas Dadi Slurry lan Pump menyang Tangki Panyimpen Pulp Kertas.

Tangki Panyimpenan Pulp Kertas Digunakake Kanggo Nyimpen Pulp Kertas.

3. Proses Dehidrasi Banyu Vakum Slurry-On

Calcium Silicate Board05

 

Bisa Pilih Aliran-On Slurry Forming Sheets System utawa Hatschek Types Forming Sheets System To Form Sheet, Kita Bisa Ngatur miturut Kebutuhan Pelanggan.

Aliran slurry sing dicampur kanthi apik menyang kothak slurry mili, banjur saka kothak slurry dikirim menyang mlaku felt kanggo mbentuk lapisan slurry, karo dehidrasi vakum lan rol dada Pencet kanggo mbentuk lapisan sheet, sawise lapisan Rolling Round mbentuk sheets Drum Roller, banjur kanthi otomatis Cutting kanggo Wangun Lembaran Basah Datar.

Pemisah Air-Banyu: Digunakake kanggo misahake Campuran Banyu Uap sing Diekstrak Saka Kothak Vakum, mili menyang Sumur Pengumpul, lan Udhara Dipompa Bali menyang Pompa Vakum.

4.Proses Pembentukan Lembaran Slurry Aliran

Calcium Silicate Board04

 

Sawise Mbentuk Lembar Pembentukan Roller, Banjur Kanthi Positioning Laser Otomatis lan Nglereni, Kabeh PC Lembaran Basah Mbukak Proses Ngirim.

5. High Pressure Water Cutting System

Calcium Silicate Board02

Sistem Pemotongan Banyu Tekanan Dhuwur Iki minangka Peralatan Paten Kita Sendiri, Kanthi Pompa Banyu Tekanan Tinggi sing Diimpor Kanggo Nggawe Banyu Tekanan Dhuwur Kanggo Nggawe Nglereni Lembaran Basah Ing Conveyor.

6. Proses Pembentukan Wet Sheet Lan Wet Sheet

Calcium Silicate Board06

Proses iki digunakake kanggo ngirim Lembar Cut uga Basah saka mbentuk Roller ngirim lembaran teles kanggo posisi lan nggawe otomatis pinggiran Cutting.

7. Stacker otomatis

Calcium Silicate Board07

Loro Lembar Bisa Ditumpuk Ing Siji Wektu.Suction Cup Nyedhot Lembaran Basah Saka Nampa Mesin Conveyor Lan Cithakan Ing Troli Ing Posisi Kerja Liyane, Banjur Numpuk Ing Troli Ing Posisi Tengah (Kanthi Nyedhot Vakum saka Kipas Tekanan Tinggi).Gerakan Akurat Cangkir Nyedhot Diwujudake Kanthi Gear Ing Lengan Swing Didorong dening Rod Push Hidrolik.

Kontrol PLC, Operasi Otomatis.

Fungsi: Penumpuk Otomatis Digunakake Kanggo Ngurutake lan Numpuk Produk Kualitas lan Inferior Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat.

Produk kasebut ditumpuk kanthi teratur lan otomatis banget, sing bakal ningkatake efisiensi produksi kanthi efektif.

8. Mesin Pencet

Press Machine (3)

Digunakake Kanggo Nambah Kapadhetan lan Kekuwatan Produk,

Tekanan Standar: 7000ton, Ukuran Meja Pencet: 1350 * 2700/3200mm, Jarak: 1200mm, Stroke Kerja: 400mm, Kecepatan Tekanan: 0,05 ~ 0,25mm/s ;

Kacepetan bali: 15 mm / S

Mobil Pengangkutan In lan Metu: Siji Unit.

Daya: 27,5 kw

9. Sistem Traksi Troli

5719f11a

Beban sing diidini: 20T

Tabel Rail Jarak Inner: 750mm

Mekanisme mlaku:

Model Reducer: fa67-60-y-1.5, Aku = 50

Kacepetan Motor sing cocog: 1380r / min, Daya: 1.5kw

Lelungan Kacepetan Troli: 9m / min

10. Mesin Cithakan Demoulding Vakum

Calcium-Silicate-Board11

Obahe Mobil Lan Munggah Mudhun Suction Cup Dikendalikake Motor Servo.

Mesin Cithakan Demoulding Pisah Cithakan Lan Lembar Ing Troli, Cithakan Dilebokake ing Mesin Sikat Minyak Kanggo Nyikat Minyak, Lan Lembaran Ditumpuk Ing Troli Sisih Liyane.Tambah Spacer Interleave Autoclave Kanggo Saben Lembar 150 mm.

Gerakan Akurat Piala Nyedhot Diwujudake Kanthi Gear Ing Lengan Swing Didorong dening Rod Push Pneumatik.

Kontrol PLC, Operasi Otomatis.

11. Proses Autoclave

Calcium-Silicate-Board12

Amarga Karakteristik Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Bubuk Kapur lan Pasir Kuarsa Digunakake Minangka Bahan Baku Utama Ing Proses Produksi, Sing Perlu Reaksi Kimia Ing Suhu Dhuwur Lan Lingkungan Tekanan Luwih, Bisa Nggawe Kabeh Bahan Baku Campur Cukup, Lan Nggawe Lembaran Luwih Kekerasan lan Kekuwatan.

12. Boiler

Calcium-Silicate-Board13

Ing Proses Produksi Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Autoclave Lan Pengering Digunakake Kanggo Pangolahan, Lan

Energi Panas Autoclave lan Pengering Disedhiyakake Kanthi Boiler!

13. Pengering

Calcium-Silicate-Board14

Digunakake Kanggo Pangeringan Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Sawise Autoclave Curing, Isi Kelembapan Papan Semen Serat Kira-kira 25%.Sadurunge Sanding, Edging lan Chamfering, Kelembapan

Isi kudu dikurangi dadi kurang saka 15% dening pengering.Pengering Nduweni Kaluwihan Efisiensi Produksi sing Dhuwur, Penampilan Apik, Pangopènan Trep lan Gampang Operasi.

14. Edging Trimming System

Edge-Trimming-Machine-1


Wektu kirim: Nov-02-2021