• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Apa Papan Semen Serat?

Papan serat semen minangka bahan bangunan sing biasane digunakake minangka siding utawa trim.Materi iki dirancang kanggo nyedhiyakake produk sing awet lan bisa nahan ekstrem iklim.Papan serat semen mbutuhake pangopènan sethithik lan nawakake sawetara kaluwihan tinimbang bahan siding tradisional kayata vinyl utawa kayu.

Amulite Color Fiber Cement Board (3)

Manufaktur

Papan serat semen kasusun saka serat semen, pasir, lan selulosa sing diprodhuksi ing lapisan kanggo mbentuk lembaran kanthi kekandelan sing beda-beda.Papan kasebut digawe nggunakake proses sing diarani autoclaving, sing nggunakake curing uap suhu dhuwur kanggo mbentuk papan lan nambah kekuatan lan stabilitas pasir lan semen.Serat selulosa mbantu nyegah retak.Pola serat kayu ditambahake ing permukaan papan siding sadurunge materi kasebut diobati.

Fiber Cement Board Products (5)

Pilihan Desain

Papan serat semen kasedhiya ing macem-macem warna.Iki uga digawe ing sawetara profil supaya katon padha karo sisih tradisional, kayata puteran Walanda utawa manik-manik.Amarga ora bisa ditekuk, siding serat semen dibentuk ing pabrik lan bisa dibentuk kanggo digunakake minangka shingles utawa trim.

Fiber Cement Board Products (29)

Pangopènan

Papan serat semen kuwat lan dirancang kanggo tahan ing iklim sing ekstrem ing ngendi sinar srengenge, kelembapan utawa angin umume umum.Bahan iki uga tahan kanggo geni, serangga lan rotting.Papan serat semen ora mbutuhake lukisan.Papan bisa diwarnai ing pabrik sing cocog karo kabutuhan desain sampeyan.Yen sampeyan milih kanggo nglukis materi iki, iku bakal rendhem munggah uga, lan karo Paint kualitas ora bakal pil utawa chip minangka dicet vinyl utawa baja.Iki dirancang kanggo dadi bahan bangunan sing kurang pangopènan, nanging mbutuhake reresik biasa lan mriksa sambungan caulked ing saindhenging jendhela lan lawang saben taun.

Fiber Cement Board Products (10)

Kaluwihan

Papan serat semen ora luntur utawa luntur, sing bisa ditindakake dening vinyl.Bisa tahan sinar ultraviolet lan ora bisa ditembus dening serangga lan manuk.Ora dent utawa nabrak ing impact langsung lan ora dadi brittle ing suhu kadhemen.Papan serat semen bisa digunakake ing renovasi sajarah, ing ngendi bahan cladding liyane ora diidini.Amarga umur dawa, papan serat semen uga nyuda biaya ndandani lan pangopènan.Akeh jaminan njamin materi kanggo pitung taun utawa luwih.

Fiber Cement Board Products (3)

Kakurangan

Papan serat semen bisa angel digarap.Nduwe isi bledug sing dhuwur, saengga nalika nglereni lan nggarap materi iki, topeng rai perlu.Iku luwih abot tinimbang bahan kayata vinyl, lan bisa pecah yen digawa warata.Ati-ati kudu digunakake nalika ngangkut utawa mbeta papan serat semen amarga sudhut lan sudhut bakal gampang chip sadurunge dipasang.Lumahing sing sampeyan pasang papan kudu resik lan lancar amarga lembaran papan serat semen ora bakal ndhelikake benjolan kaya sing bakal ditindakake dening bahan pinggir liyane.


Wektu kirim: Mei-12-2022