• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Non-Asbestos/Asbestos Cement Corrugated Roof Sheets Line Produksi

Non-Asbestos/Asbestos Cement Corrugated Roof Sheets Production Line

Katrangan singkat:

Lini Produksi Lembaran Roof Corrugated Fiber Cement Kita Wis Ngembangake Lan Digunakake Luwih Saka 30 Taun.


Detail Produk

Tag produk

Lini Produksi Lembaran Roof Corrugated Fiber Cement Kita Wis Ngembangake Lan Digunakake Luwih Saka 30 Taun.Saka Hatchek Lan Tipe Ditekan Corrugated Sheets Line Kanggo Saiki Vakum Hatchek Forming Sheets Line Wis Nganyarke Kanthi 9 kaping Inovasi, Saiki Kita Standard Corrugated Sheets Line Produksi Nduwe Kapasitas Saben dina 10000Sq.m, 15000Sq.m, 20000Sq.m Kanggo Pelanggan 'Pilihan.Uga Kita Bisa Ngatur Kapasitas Miturut Panjaluk Pelanggan.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 01

Panggunaan Wide

Lembar Atap Bergelombang Fiber Cement Nduwe Fitur Temenan Wilayah Panutup Gedhe, Tahan Api, Tahan Kelembapan, Tahan Korosi, Tahan Panas, Bobot Enteng Dll, Lan Proses Produksi Gampang.Biaya Sedheng, Digunakna Minangka Lembaran Atap Ing Jinis Pabrik Industri, Area Tani, Bangunan Komersial.Omah omah, Gudang.Lan Bangunan Sementara lsp.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 02

Teknologi Produksi Lembaran Atap Bergelombang Fiber Cement

Semen Corrugated Roof Sheets Njupuk Semen.Serat Asbestos.Serat Kaca.Pulp Kertas Kraft, Serat PVA Etc Minangka Bahan Baku Utama, Nambah Bubuk Batu Utawa Fly Ash.Sawise Proses Campuran Slurry Bahan Mentah.Kanthi Hatcheck Type Forming Sheets Line To Form Sheets.Sawise Corrugator Corrugated Kanggo Nggawe Final Corrugated Sheets;Saka Bedane Gelombang, Biasane Kita Nggawe Telung Jinis Lembaran Atap Gelombang.Kita nyebut kasebut minangka Lembar Gelombang Gedhe, Lembar Gelombang Tengah.Lan Lembar Gelombang Cilik;Kanggo Pasar Negara sing Beda, Ana Beda kanggo Spesifikasi Ombak, Kita Bisa Ngatur Mesin Lembar Bergelombang Ukuran Beda Miturut Panjaluk Pasar Pelanggan.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 03

Pengenalan Proses Produksi

1. Slurry Storage lan nyawiji

Semen, Asbes, Serat Kaca lan Bahan Mentah Liyane Digawe Dadi Slurry Kanthi Impeller Campuran Lan Dikirim menyang Proses Pembentukan Lembaran Liwat Pipa.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 04

2. Hatschek Net Cage

Kelembapan Slurry Asbes Semen Dibuwang Kanthi Metode Isolasi Layar Kasa, Lan Bahan Sisa Dipencet Ing Lapisan Semen Serat Kanthi Roller Karet.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 05

3. Vakum Felt Beater

Serat Semen Slurry Lapisan Keluwihan Banyu Dehidrasi Liwat Vacuum Sieve Plate, Felt Beater Bakal ngresiki Reget ing Felt, Sing Bisa Njamin Felt Mlaku Ing Seragam Speed.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 06

4. Wet Sheets mbentuk Machine

Ing Tekanan saka Silinder Pembentuk lan Roller Karet, Lapisan Asbes Semen Dehidrasi Digulung Merata Mubeng Mesin Roller, Lan Ing Kekandelan sing Dibutuhake Bakal Dipotong Kanthi Kawat Baja Nglereni kanthi Otomatis.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 07

5. Conveyor Platform Vacuum mbentuk Machine

Sawise Mbentuk Lembaran Saka Mbentuk Silinder, Serat Semen Wet Sheets Dikirim menyang Mesin Pembentuk Vakum Liwat Nampa Konveyor, Sawise Sizing lan Cutting, Vacuum Forming Rampung Sepisan, Lan Numpuk Pisah Kanggo Lembaran Bergelombang lan Cithakan Corrugated.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 08

6. Platform Ngangkat Hidrolik

Cocog Kanthi Stacker Kanthi Mode Kontrol Otomatis, (Tindakan Kapisah, Linkage, Ngangkat Munggah Mudhun, Posisi), Nduwe Karakteristik Stabil Lan
Ngangkat Akurat, Posisi Akurat, Beban Gedhe dll.

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 09

7. Mesin Pulp Kertas

Shredder Lan Nyaring Kertas Wastage menyang Pulp Kertas, Njupuk Minangka Bahan Mentahan Kanggo Tambah Kanggo Produksi Lembar Roof Corrugated;

Non-Asbestos Asbestos Cement Corrugated 10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan