• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Lapisan UV / Lukisan

UV Coating/Painting Production Line

Katrangan singkat:

Panel Dasar: Papan Semen Serat Utawa Papan Kalsium Silikat; Permukaan Panel Dasar Plain.


Detail Produk

Tag produk

(1) Panel Dasar: Papan Semen Serat Utawa Papan Kalsium Silikat; Permukaan Panel Dasar Plain.
(2) Ukuran produk: Jembar: 1220mm, Dawane: 2440mm, Ketebalan: 4 ~ 30mm, Bobot Maks Per PC: 100KG.
(3)Jinis Produk :Miturut Cara Lukisan, Produk Iki minangka Produk Rolling & Paint, Adhedhasar Bahan Lukisan sing Beda Bisa Nduwe Sekawan Jinis Produk Rolling Painting Lan Spray Painting:UV Transfer Printing Series, Real Stone Painting Series, Multi-Color Painting Series , Fluorocarbon Coating Series, Water Painting Series;Kabeh Produk Iki Duwe Enggo bareng Pasar gedhe ing Panel Tembok Eksterior lan Interior.

UV Coating10

Teknologi Mesin Lapisan Primer
Papan Pemuatan Otomatis → Ketebalan Papan → Penagih Debu → Mesin Lapisan Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi → Sistem Pengeringan Udara Panas 10M → Curing Sinar UV Ganda → Roller Reverse → Curing Cahya UV Telung → Pusat Papan → Sander Primer → Penagih Debu → Roller Reverse → 10M Sistem Pengeringan Udara Panas → Telung Curing Sinar UV → Pusat Papan → Sander Primer → Kolektor Debu → Papan Unloading Otomatis

Fitur Teknologi
1): Nalika Rolling Coating UV Permeating, Ngarep Roller Lubang Tengah Sponge Roller, Back Roller35 ° PU Roller; 2): Nalika Rolling Epoxy Painting Permeating, Njupuk 35 ° Carving & Grooving Roller, Proses Iki Sadurunge Permeating Primer Water-Borne Painting;Rolling UV Putty, Proses Iki Kanggo Isi Papan Lubang Ora Rata lan Rolling UV Sanding Primer, Proses Iki Sadurunge Lapisan Fluorocarbon.

UV Coating11

1.Fluorocarbon Coating/Logam Fluorocarbon Coating Teknologi Produk
Papan Muatan Otomatis → Penagih Debu → Mesin Lapisan Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi → Sistem Pengeringan Udara Panas 20Meter → Pusat Papan → Mesin Lapisan Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi → Sistem Pengeringan Udara Panas 15Meter → Pusat Papan → Mesin Lapisan Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi → 15Meter Sistem Pengeringan Udara Panas → Pusat Papan → Mesin Lapisan Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi → Sistem Pengeringan Udara Panas 10Meter → Pusat Papan → Terjemahan Papan → Pusat Papan → Pengering 40M → Pendinginan 6M → Pusat Papan → Laminasi & Cutting Film → Papan Unloading Otomatis

Fitur Teknologi
Lapisan Rolling Tipis More Times, Werna Seragam, Penampilan Apik banget;Keperluan Lingkungan Lapisan Relatif Kurang;Uga Request For Base Board Relatif More Lower;
Ngirit Lukisan Lan Ngisor Biaya;

UV Coating12

2.Teknologi Lukisan Sedheng Tuwa Banyu&Produk Lukisan Panutup Tuwa Banyu
Papan Loading Otomatis → Pengumpul Lebu → Coating Rolling Roller Ganda Presisi Tinggi
Mesin → Pengering Udara Panas 10 Meter → Pusat Papan → Mesin Lapisan Roller Roller Tunggal Presisi Tinggi → Pengering Udara Panas 5M → Pengering Vertikal 30M → Pendinginan 6M → Pusat Papan → Laminasi & Pemotongan Film → Papan Unloading Otomatis

Fitur Teknis
Lapisan Rolling Tipis More Times, Werna Seragam, Penampilan Apik banget;
Aja metu saka werna liyane, nyimpen lukisan pasuryan;

UV Coating01

3. Lukisan Batu Nyata & Teknologi Produk Lukisan Multiwarna

Papan Pemuatan Otomatis → Pengumpul Debu → Pusat Papan → Lukisan Batu Nyata → Pusat Papan → Ruang Pengeringan 50PCS → Pusat Papan → Lukisan Multi-Warna → Pusat Papan → Ruang Pengeringan 50PCS → Pengering 40M → Papan Unloading Otomatis

Fitur Teknis
Lukisan Watu Nyata Minangka Lukisan Ngisor, Titik Warna Perasaan Kualitas Luwih, Produksi Otomatis, Kapasitas Luwih, Produk Popular Ing Pasar;

UV Coating02

4. Teknologi Produk Cat Sedheng Bawa Banyu & Cat Panutup Banyu
Papan Pemuatan Otomatis-Pengumpul Debu-Pengumpul-Pemusat Papan-Pemusatan Papan-Manual Numpuk Bahan Komposit (Wol Batu Utawa Inti EPS)-(Muat Papan Mbalik-Pengumpul Debu-Papan Pengikat Papan-Papan Turnover-Input Papan Mbalik)-Pemusatan Papan-Ngunggahake Otomatis

Fitur Teknis
Bisa Komposit Bahan Inti Insulasi Kanthi Siji Wektu, Cocog Kanggo Macem-macem Bahan Inti Insulasi Kanggo Nggawe, Fleksibel Kanggo Ngasilake Miturut Panjaluk Pasar.

UV Coating03

Pambuka Mesin Utama

1. Pengering Udara Panas

UV Coating04

2. Sistem Penyemprotan Putaran Ganda

UV Coating05

3. High Precision Double Roller Rolling Machine Coating

UV Coating06

4.50 PCS Kamar pangatusan

UV Coating07

5. Pengering

UV Coating08

6. Sistem Pengisian Gantry

UV Coating09


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan