• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Babagan awake dhewe

RINGKASAN PERUSAHAAN

Tuwuh Skills Panjenengan

Nyedhiyakake Solusi Bakat Paling Apik Kanggo

China Amulite Group Wis Didegake Luwih Saka 30 Taun

China Amulite Group Iku Salah Big Manufaktur Group , Amulite Group Kalebu Pabrik Bahan Bangunan saka Mineral Serat Ceiling kothak, Fiberglass Akustik Ceiling kothak, Rock Wool Akustik Ceiling kothak, Rock Wool Insulation Panels, PVC Gypsum Ceiling Board, Suspending Grids System;Kalebu Pabrik Grup Pabrikan Mesin Kanggo Lini Produksi Papan Semen Serat / Papan Kalsium Silikat, Lini Produksi Panel Atap Bergelombang Semen, Lini Produksi Panel Dinding Semen EPS Sandwich, Lini Produksi Panel Dinding Semen Inti Berongga, Lini Produksi Papan MGO, Lini Produksi Papan Kalsium Sulfat, Lini Produksi Pembuatan Semen, Lini Produksi Papan Gypsum Kertas-Wajah, Lini Produksi Dicat UV, Nggayutake Peralatan Mesin Kanggo Produk Semen Dsb.

Lokasi Pangkalan Mesin Kita

Kita Nduwe Pabrik Basis Manufaktur Mesin Dumunung ing (Kabupaten Jin Zhou, Kota Shi Jia Zhuang, Provinsi He Bei, China), (Kabupaten GongYi, Kota ZhengZhou, Provinsi He Nan, China), (Kabupaten QuFu, Kota JiNing, Provinsi ShanDong, China );Kita Nduwe Pabrik Bahan Bangunan Dumunung ing (Kabupaten Jin Zhou, Kutha Shi Jia Zhuang, Provinsi He Bei, China), (Kabupaten DaCheng, Kutha LangFang, Provinsi He Bei, China), (Kabupaten PingYi, Kutha LinYi, Provinsi ShanDong, China) .

Kekuwatan Enterprise

Kanthi 30 Taun Pembangunan, China Amulite Group Wis China Anjog Machinery Manufaktur Group Papan Serat Semen Papan / Kalsium Silikat Papan Produksi Line, Semen Corrugated Panel Panel Produksi Line, EPS Sandwich Panel Dinding Semen Line Produksi, Hollow Core Semen Dinding Panel Produksi Line, MGO Papan Lini Produksi, Lini Produksi Papan Kalsium Sulfat, Lini Produksi Semen, Lini Produksi Papan Gypsum Kertas-Wajah, Lini Produksi Dicat UV ;

Layanan Profesional Kita

Kita Nduwe 27 Set Tim Insinyur Mesin Kanggo Desain, Nggambar, Instalasi Siap Ing Grup Kita;Kanggo Sembarang Panjaluk Proyek, Tim Insinyur Kita Bisa Menehi Laporan Proyek Paling Apik Kanggo Pelanggan Kita, Kita Bisa Nggawe Gambar lan Desain Miturut Tanah Sing Kasedhiya, Kita Bisa Nyedhiyakake Video Gambar 3D Kanggo Mesin sing Dijaluk, Kita Bisa Nyedhiyakake Saran Biaya Paling Apik Kanggo Sampeyan Proyek Panjenengan , Kita Bisa Nglatih Insinyur lan Pekerja Panjenengan Nganti Tim Panjenengan Profesional Ing Ngasilake Produk Kaya, Kita Bisa Tansah Nuduhake Tren Pangembangan Anyar Bahan Bangunan Ing Donya, Lan Supaya Sampeyan Tansah Nganyari Kanthi Pangembangan Pasar;Kita Ora Mung Adol Mesin Kanggo Sampeyan, Nanging Tanggung Jawab Kita Supaya Pelanggan Tuwuh Bareng!

Taun Pengalaman
Tim profesional
+
Lini Produksi
+
Negara Mitra

Kita wis kerja sama karo pelanggan saka luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, kita wis nginstal luwih saka 200 sets saka baris produksi ing saindenging jagad;We Duwe Mesin Dipasang Ing India, Kamboja, Thailand, Filipina, Vietnam, Bangladesh, Iran, Indonesia, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Rusia , Afrika Kidul, Kongo, Brazil, Peru, Bolivia, Venezuela, Ekuador Etc;Nearby Sampeyan Bisa Golek Mitra Kita, Sugeng rawuh!

ana pitakonan?Kita duwe jawaban.

Kanthi Panjaluk Perlindhungan Lingkungan sing Dhuwur, Saiki Kabeh Tanduran Kita Wis Dipasang Kanthi Peralatan Perlindhungan Lingkungan Paling Apik Lan Peralatan Pengumpul Lebu, Kita Bisa Ngontrol Pabrik Dadi Resik Lan Ijo Mesthine;

Tim profesional!Bisnis Jujur!
Instalasi cepet!Latihan paling apik!
Saling Menang!

Kejabi Manufaktur Mesin Luwih Saka 30 Taun, Kanthi Perkembangan Iki, Grup Amulite Uga Wis Nggawe Pabrik Produk Kita Dhewe Ing China, Kanthi Pabrik-Pabrik Kita Sendiri, Kita Bisa Tansah Nyoba Teknologi Anyar Lan Supaya Teknologi Kita Tetep Ing Tingkat Kapisan Sawayah-wayah ,Yen Ana Masalah Running, Kita Bisa Nemokake Sadurunge lan Ngatasi Proyek Pelanggan Kita, Uga Kita Bisa Nyedhiyakake Penak lan Kerjasama Paling Apik Kanggo Para Pelanggan Kanggo Ngunjungi Lan Sinau Ing Pabrik Kita Sendiri;

Kanggo Bahan Bangunan, Ing Panggonan Kita, Kita Uga Duwe Loro Pabrik Lini Produksi Ubin Langit-langit Serat Mineral, Telung Pabrik Papan Semen Serat/Papan Kalsium Silikat, Siji Lini Produksi Papan Gypsum, Siji Ubin Langit-langit Akustik Fiberglass/Akustik Wol Batu Lini Produksi Ubin Langit-langit, Lini Produksi Panel Insulasi Wol Batu, Loro Lini Produksi Papan Laminasi, Kita Sugeng Rawuh Kanca lan Pelanggan Ing saindenging jagad Kanggo Ngunjungi Kita Ing China Ing Masa Depan!

Sugeng rawuh Sembarang Pelanggan Kanggo Ngunjungi Grup Kita Lan Rembugan Kanggo Bisnis Masa Depan!