• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Papan Gypsum

  • Gypsum Board Production Line

    Lini Produksi Papan Gypsum

    Paper ngadhepi baris produksi Papan gypsum karo kapasitas taunan 2 yuta Sq.m punika kertas minimal ngadhepi gypsum Papan produksi line sing diprodhuksi ing China.Nanging cilik minangka manuk pipit, iku nduweni kabeh organ internal.Iki kalebu ing kabeh peralatan sing kudu duwe garis produksi papan gipsum lan duwe teknik lengkap.