• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Produk

  • Amulite Automatic AAC Block Production Line

    Lini Produksi Blok AAC Otomatis Amulite

    Apa AAC Block?Konsep Blok AAC: Blok AAC Adhedhasar Bahan Siliceous (Pasir, Abu Fly, Bahan sing Ngandhut Silika Dsb), Lan Bahan Kapur (Kapur, Semen) Minangka Bahan Baku Utama, Dicampur Kanthi Agen Penyerap Udara (Wudak Aluminium) ,Sawise Proses Batching Bahan Baku,Slurry Mixing,Pouring,Pra-Curing,Motong,Autoclave,Proses Curing Lan Paket Kanggo Ngasilake Out AAC Blocks Rampung Produk;Disebut Beton Aerasi Amarga Isine Seragam lan Cilik.. .
  • Stone Hammer Crusher 6CX Euro Series Jaw Crusher

    Stone Hammer Crusher 6CX Euro Series Jaw Crusher

    Pambuka Brief: Jaw crusher seri 6CX minangka produk generasi anyar sing nggunakake teknologi crushing paling maju lan prestasi riset ing saindenging jagad lan nggunakake metode analisis unsur terhingga adhedhasar pengalaman pirang-pirang dekade ing desain lan pabrik penghancur rahang.Produk seri duwe tingkat majeng ing donya.Dibandhingake karo jaw crusher tradisional, seri 6C jaw crusher mbayar manungsa waé liyane kanggo rincian ing desain lan Manufaktur, adopts stre dhuwur ...
  • Copper Wire Recycling Machine

    Mesin Daur Ulang Kawat Tembaga

    Katrangan Produk Mesin beras tembaga cocok kanggo kabeh jinis kabel sampah sing ora cocok kanggo diproses dening macem-macem mesin stripping kayata macem-macem jalur sirkuit mobil, jalur motor, garis mobil baterei, TV, mesin cuci, kulkas, AC lan liya-liyane. garis Perkakas kluwarga, garis komunikasi, garis komputer, etc.Struktur sakabèhé saka peralatan bisa diprodhuksi dening pelanggan nalika disambungake menyang listrik.Otomatis lengkap...
  • Lithium Battery Recycling Equipment

    Peralatan Daur Ulang Baterei Lithium

    Katrangan Produk Peralatan daur ulang lan pangolahan baterei lithium sampah misahake baterei lithium sampah dadi bahan mentah sing dibutuhake kanthi misahake lan regenerasi baterei lithium sampah.Fasilitas iki digunakake kanggo perawatan pamisahan, lan ana fasilitas mbusak bledug pulsa kanggo ngumpulake bledug kui sak proses misahake lan proses sakteruse.Kanggo mbentuk sistem siklus sirkuit tertutup sing ijo lan berkualitas tinggi kanggo kabeh siklus urip baterei, sampah ...
  • Amulite CO2 XPS Foam Board Production Line

    Lini Produksi Papan Busa Amulite CO2 XPS

    I. Pengenalan Teknis
    Kaping pisanan, gabungke materi XPS simetris 1y karo bahan asisten liyane kayata agen nuklir lan kumpulan warna; Kapindho sijine menyang hopper saka Grade Iextruder dening feeder vakum otomatis1y; Katelu leleh lan plasticizing resin dening khusus 1y dirancang sekrup simetris, ing wektu sing padha nyuntikaké agen umpluk kanthi tekanan dhuwur lan nyawiji iku karo resin ilang; Kaping papat, sijine menyang sistem Grade IIextrusion kanggo ketemu, nyampur, nambah meksa lan kelangan maneh lan extruding umpluk boardby jamur khusus kanggo Papan, banjur cooling lan mbentuk Papan dening cooling lan formingdexiss..kifthly.nglebokake papan menyang sistem tarik-mati Kelas I lan ngangkut menyang sistem tarik-mati Kelas Il kanthi peran transportasi;Sixthly, nglereni sampah pinggiran bysaw saka loro-lorone lan pagawean melintang nglereni miturut set 1ength;langkah 1st, numpuk lan panyimpenan.
  • Calcium Silicate Board /Fiber Cement Board Production Line

    Papan Kalsium Silikat / Lini Produksi Papan Semen Serat

    Kanthi Produk Papan Semen Serat Digunakake Ing Industri Bangunan lan Dekorasi,
  • EPS Sandwich Cement Wall Panels Production Line

    Lini Produksi Panel Dinding Semen Sandwich EPS

    Mesin Panel Tembok Sandwich EPS Cement sing entheng Diprodhuksi Miturut Tren Pangembangan Saiki Pasar Bahan Bangunan Anyar, Perusahaan Kita Ngembangake Gaya Inovasi Anyar Lini Produksi Highly Otomatis, Sing Bisa Nggawe Daur Ulang Banyu Limbah Lan Bahan Pembuangan Digunakake liwat Gaya Njlimet;Tanduran Iki Bisa Dibuwang Kanthi Otomatis, Sing Bisa Ngirit Akeh Biaya Tenaga Kerja.
  • Non-Asbestos/Asbestos Cement Corrugated Roof Sheets Production Line

    Non-Asbestos/Asbestos Cement Corrugated Roof Sheets Line Produksi

    Lini Produksi Lembaran Roof Corrugated Fiber Cement Kita Wis Ngembangake Lan Digunakake Luwih Saka 30 Taun.
  • UV Coating/Painting Production Line

    Lini Produksi Lapisan UV / Lukisan

    Panel Dasar: Papan Semen Serat Utawa Papan Kalsium Silikat; Permukaan Panel Dasar Plain.
  • Gypsum Board Production Line

    Lini Produksi Papan Gypsum

    Paper ngadhepi baris produksi Papan gypsum karo kapasitas taunan 2 yuta Sq.m punika kertas minimal ngadhepi gypsum Papan produksi line sing diprodhuksi ing China.Nanging cilik minangka manuk pipit, iku nduweni kabeh organ internal.Iki kalebu ing kabeh peralatan sing kudu duwe garis produksi papan gipsum lan duwe teknik lengkap.
  • Gypsum Powder Production Line

    Gypsum Powder Line Produksi

    Pemecah batu gypsum sing luwih gedhe nganti 25mm luwih cilik.Banjur sing luwih cilik bakal digiling nganggo gilingan.
  • China Amulite Group MGO Board Production Line

    Lini Produksi Papan MGO China Amulite Group

    Lini Produksi Papan Amulite MGO minangka Jalur Produksi Otomatis sing Dikembangake kanthi Mandiri dening Grup Pabrikan Mesin Amulite China, Digabungake Kanthi Kebutuhan Klien Pasar Domestik lan Manca Kanthi Pengalaman Manufaktur Pirang-pirang Taun.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3