• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Gypsum Powder Line Produksi

Gypsum Powder Production Line

Katrangan singkat:

Pemecah batu gypsum sing luwih gedhe nganti 25mm luwih cilik.Banjur sing luwih cilik bakal digiling nganggo gilingan.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan Proses Produksi

Pemecah batu gypsum sing luwih gedhe nganti 25mm luwih cilik.Banjur sing luwih cilik bakal digiling nganggo gilingan.Sawise dipilih dening mesin screening wêdakakêna gypsum sing ketemu derajat fineness bakal calcined ing calcinator lenga panas lan wêdakakêna gypsum sing ora bisa ketemu bakal bali menyang gilingan lan regrind.Wêdakakêna gipsum sing berkualitas bakal dikirim menyang gudang utawa menyang jalur produksi papan.
Diagram Alur Proses

Gypsum Powder Production Line Gypsum Powder Production Line

Kabeh peralatan kasebut ing ndhuwur diadopsi sistem kontrol PLC.Bisa ngontrol kacepetan, suhu, mumidity lan kahanan mlaku sawayah-wayah.Kanthi otomatisasi sing dhuwur lan gampang dikontrol.Dadi, kita butuh kurang tenaga kerja lan nyuda biaya lan nambah efisiensi.Iku peralatan commen kanggo industri construction morden.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan