• whatsapp-square (2)
  • so03
  • so04
  • so02
  • youtube

Lini Produksi Papan MGO China Amulite Group

China Amulite Group MGO Board Production Line

Katrangan singkat:

Lini Produksi Papan Amulite MGO minangka Jalur Produksi Otomatis sing Dikembangake kanthi Mandiri dening Grup Pabrikan Mesin Amulite China, Digabungake Kanthi Kebutuhan Klien Pasar Domestik lan Manca Kanthi Pengalaman Manufaktur Pirang-pirang Taun.


Detail Produk

Tag produk

Lini Produksi Papan MGO China Amulite Group
Lini Produksi Papan Amulite MGO minangka Jalur Produksi Otomatis sing Dikembangake kanthi Mandiri dening Grup Pabrikan Mesin Amulite China, Digabungake Kanthi Kebutuhan Klien Pasar Domestik lan Manca Kanthi Pengalaman Manufaktur Pirang-pirang Taun.Line Produksi Papan MGO Kita Sakabehe Ngganti Teknologi Mesin Papan MGO Tradisional, Supaya Kabeh Pabrik Papan MGO sing Disedhiyakake Nambah Kapasitas Produksi Sing Apik, Ningkatake Efisiensi Kerja, Ningkatake Tingkat Otomatis Lan Ngirit Tenaga Tenaga Kerja, Dadi Pemasok Utama Ing Industri Papan MGO ;
Prospek Pasar Garis Produksi Papan MGO
Miturut Statistik sing Relevan, Ing taun 1993, Industri Dekorasi Interior Lokal China Nduwe Volume Proyek 5 Milyar USD, Dibandhingake karo 6,5 milyar USD ing taun 1994. Iku 7,5 milyar USD ing taun 1995, 9 Milyar USD ing 1996, lan 11 Milyar USD ing taun. 1997, Saiki Iku 600Billion USD ing China.Saka Tokoh Sederhana, Jumlah Proyek Dekorasi Nambah Cepet Saben Taun, Lan Dekorasi lan Industri Bangunan Prefabrikasi Bakal Nambah Pengembangan Sunrising Sing Luwih Booming ;Kanthi Peningkatan Kualitas Urip Wong, Bakal Tambah Akeh Pembeli Omah Pribadi. , Lan Industri Dekorasi Interior Bakal Mbangun Ajeg.

Panggunaan Produk Papan MGO lan Indikator Teknis
Papan MGO Lan Papan Fireproof Kapenuhan Sawdust, Sekam Padi lan Aneka Sedotan Tanduran (Pilih Siji Utawa Campuran), Lan Tambah Saperangan Bahan Mentah Kimia Minangka Bahan Modifikasi Liwat Produksi Proses Khusus.Papan Jerami Nduweni Karakteristik Kekuwatan Dhuwur, Cakupan Produk Gedhe, Tahan Geni, Anti banyu, Perlindhungan Lingkungan Ijo, Biaya Murah lan Sapanunggalane.Ana Atusan Desain Produk Papan MGO, Kayata: Papan Beech Merah (Putih) Imitasi, Papan Kenari Merah (Ireng), Papan Ek, Pir, Papan Kapur barus, lsp. Papan MGO Bisa Dipaku, Digergaji, Ditata, Dilem. , Komposit, Dibandhingake Kanthi Panel Kayu, Papan MGO Nduwe Persis Aplikasi lan Karakteristik Pangolahan sing padha.Lan Luwih Dipasang Ing Interioré Dekorasi Ing Mal Shopping, Hotel, Restoran, Klub Malam, Stasiun, Gedung Kantor, Tembok Ruang Tamu, lawang, jendhela, rok tembok, langit-langit, lan liya-liyane. , lan kompartemen.Papan MGO regane murah lan kualitas apik, lan minangka produk sing cocog kanggo ngganti macem-macem papan kayu.
Indikator Teknis Papan MGO Lan Papan Tahan Api
1. Indeks Oksigen%: Luwih saka 90
2. Pembakaran Horizontal: SO
3. Pembakaran vertikal: SO
4. Isi Kelembapan: 10,9%
6. Kekuwatan mlengkung statis: 169.46Mpa
7. Kapadhetan: T / M31.13
8. Tahan banyu: Ora ana bubuk sajrone 24 jam, ora ana owah-owahan ing lumahing
9. Ora Ana Telung Sampah, Ora Ana Polusi, Bisa Kanggo Nglindhungi Lingkungan.

Fitur Line Produksi Papan Amulite MGO
1. Operasi Otomatis Dhuwur: Garis Produksi Papan MGO Kabeh Dikendalikake Kanthi Sistem PLC, Sing Nyadari Loading Cithakan Otomatis, Agen Pelepasan Lapisan Otomatis, Pengukuran Otomatis, Ukuran Otomatis, Penyebaran Otomatis, Flattening Otomatis, Pemotongan Otomatis, Repressing Otomatis, Kode Otomatis, Fungsi Otomatis Kayata Numpuk, Demoulding Otomatis lan Trimming Otomatis.
2. Output Dhuwur: Kacepetan Produksi Lini Produksi Bisa diatur, Lan Output Shift Antarane 1500PCS - 2600PCS, Sing Bisa Disetel Miturut Kondisi Pasar.
3. Spesifikasi Papan MGO Bisa Disetel: Papan 2mm-40mm saka macem-macem Spesifikasi Bisa Diproduksi.Yen ana syarat khusus, peralatan kasebut bisa disesuaikan.
4. Macem-macem Produk Bisa Diproduksi: Papan MGO, Papan Flue, Papan Saluran Ventilasi AC Central Komposit, Papan MGO Dikuatake, Papan Isolasi Partikel Manik Vitrified, Papan Isolasi Partikel Polistirena, Papan Dinding Partisi, Papan Insulasi Tembok Eksternal lan Produk Liyane .
5. Ngurangi Tenaga Kerja: Kabeh Lini Produksi Dikendalikake Kanthi Sistem PLC, 6 Pekerja Bisa Rampungake Tugas Produksi Kabeh Lini, Lan Intensitas Tenaga Kerja Kurang.
6. Imbuhan Spesifikasi Akurat: Saben Roller Tekanan Kontrol Kekandelan Ngadopsi Kontrol Tampilan Digital, Lan Kacepetan Imbuhan Cepet.Spesifikasi Kekandelan Beda Disesuaiake Miturut Requirements Produksi, Lan Akurasi Imbuhan Dhuwur.
7. Pemotongan lan Pemisahan Otomatis: Sistem Pemotongan Cerdas Digunakake Kanggo Nglereni Produk kanthi Otomatis saka macem-macem Spesifikasi miturut Spesifikasi, Sing Nyuda Tenaga Kerja, Ningkatake Akurasi Produk, Lan Njamin Operasi Produksi kanthi Cepet.
8. Cithakan Reresik Otomatis: Lini Produksi Dilengkapi Sistem Cithakan Pembersihan Otomatis, Lan Punggung Cithakan Bakal Resik Kaya Anyar Sawise Produk Offline.Sawise Produk Dibusak, Cithakan Diresiki Kanthi Otomatis Ing Loro-lorone Kanthi Peralatan Pembersih Otomatis Cithakan Khusus Kanggo Mesthekake Kekandelan lan Akurasi Produk Papan.
9. Otomatis Papan Unloading: Kanthi otomatis Intelligent Papan Unloading Nyuda Intensitas Tenaga Kerja saka Buruh, Prolongs Service Life Framework, lan Nyuda Man-digawe Karusakan Papan.
10. Palletizing lan Packing Otomatis: Miturut Requirements Pelanggan, Bisa Nyadari Palletizing Lan Packing saka Multiple Specifications Lan Jumlah Product Indefinite.
11. Koleksi Debu Terpusat: Ana Piranti Ngilangi Debu Lan Ngumpulake Debu Sajrone Produksi Lan Proses Rampung Sabanjure Kanggo Mesthekake Lingkungan Produksi sing Resik, Ngurangi Polusi, Ngapikake Penampilan Perusahaan, Lan Debu sing Dikumpulake Bisa Digunakake maneh lan Ngurangi Biaya Produksi.

China Amulite Group MGO Board Production Line03

MGO Papan Produksi Line Proses Machine Show

Cithakan PP

China Amulite Group MGO Board Production Line04

Otomatis Loading Cithakan

China Amulite Group MGO Board Production Line06

Sistem Pengukuran Otomatis

China Amulite Group MGO Board Production Line08

Sistem Bahan Pakan Otomatis

China Amulite Group MGO Board Production Line09

Papan mbentuk otomatis

China Amulite Group MGO Board Production Line10

Nampa Papan Mould Cars

China Amulite Group MGO Board Production Line11

Mbongkar Otomatis lan Cithakan Kapisah

China Amulite Group MGO Board Production Line01

Otomatis Edge Saw Lan Stacker System

China Amulite Group MGO Board Production Line02

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan